Elektroniske-sigaretter.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Blanding av nikotin

Man behøver en nikotinbase, en 10 ml-flaske e-juice, en eller to nåleflasker og en dråpeteller eller pipette. Denne oppskriften gjelder nikotinbase som er 7.2% nikotin.

 

1. Fyll den ene nåleflasken med hele innholdet av en 10 ml e-væske (kontroller at det står 0 mg på e-væsken). Eventuelt kan man ta av tuten under lokket på flasken med e-væske og dryppe nikotin direkte i flasken.

2. Fyll nikotinbase i flasken til dråpetelleren eller fyll dråpetelleren direkte fra flasken med nikotinbase. Drypp ønsket antall dråper av denne opp i nåleflasken med e-væsken (eller direkte i flasken med e-væske). Rist godt så det blander seg.

Hver dråpe fra en dråpeteller med nikotinbasen (7.2%) i en 10 ml-flaske med e-væske tilsvarer en styrke på 0.36 mg nikotin.

Hvor mange dråper du bør bruke avgjøres i stor grad av hvilken type e-sigarett du bruker. For subohm-fordampere og e-sigaretter hvor man trekker rett ned i lungene anbefaler vi å prøve seg frem med 8-25 dråper som tilsvarer 3-9 mg.

For e-sigaretter som eGo ce4, G-hit, Lily og Evod der man trekker inn i munnen kan man bruke en høyere styrke. Det er vanlig å bruke 12-18 mg på disse, som tilsvarer 30-50 dråper.

Bruk ikke mer enn 100 dråper til en 10 ml-flaske med e-væske.

Vi gjør oppmerksom på at nikotin er et giftstoff som absorberes raskt gjennom huden, så skyll eller tørk av hvis du kommer i kontakt med ren nikotin.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke