Elektroniske-sigaretter.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

E-sigaretter for enklere røykeslutt

Nå er det enklere enn noensinne å slutte å røyke. Elektroniske sigaretter dekker behovet på en måte ingen plaster, tyggegummi eller piller kan, og inneholder ingen av de ca 70 kreftfremkallende stoffene vanlig tobakk og sigaretter inneholder.

Er du en av mange som forgjeves har prøvd å slutte å røyke? Eller har du klart å gjennomføre røykeslutt men begynte igjen etter en stund? Kanskje er du en av de som har vært nødt til å slutte å røyke flere ganger? Om du ikke faller inn i noen av disse kategoriene selv er sjansen veldig stor for at du kjenner noen som gjør det.

De aller fleste vet at det kan være veldig tøft å slutte røyke. Selv om lysten og motivasjonen er stor tar det lang tid før suget gir seg. Vi har hatt mange samtaler med røykere ettersom temaet opptar oss, og av de som per i dag har lykkes med å kutte ut røyken er det mange som forteller at de enda har suget, og dèt opptil flere år etter røykeslutten.

Man kan si og mene hva man vil om nikotinplaster og -tyggegummi, som i og for seg er flotte produkter og for noen gode alternativer til røyk, men fasiten av det som har kommet frem av MANGE diskusjoner med eks- og nåværende røykere er at det er den psykiske biten med å ha noe mellom fingrene som utgjør det verste savnet. En penn hjelper litt, men det ligger under at savnet etter noe å suge inn og blåse også er med på å gjøre stumping av røyken helt umulig for mange.

 

Hva om alle disse behovene ble dekket? Hva om det finnes et fullverdig substitutt som til og med erstatter røyken man trekker inn og blåser ut? Vel, nå finnes det, i elektroniske sigaretter.

En elektronisk sigarett inneholder ingen av de ca 70 kreftfremkallende stoffene, men bruker e-væske (med eller uten nikotin) som fordampes for å simulere røyken. Ettersom e-væsken fordampes og ikke brennes er den mye mindre skadelig å inhalere enn røyk, selv uavhengig av at det ikke er skadelige stoffer i den. Den elektriske sigaretten, også kalt e-sigarett eller el-sigaretter, inneholder smaksessens i mange varianter, inkludert forskjellige typer tobakk, frukt og annet samt propylenglykol (PG) og vegetabilsk glyserin (VG) som fordampes og blir til gass under bruk. Les mer om e-væske her.

El-røyk (elektriske sigaretter) kan se ut som en vanlig sigarett, men kommer i også i et økende antall farger og størrelser.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke