Elektroniske-sigaretter.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Joyetech eGo AIO bruksanvisning

Bruksanvisning for Joyetech eGo AIO:

 

1. Åpne boksen. Ta ut esken med ladekabel, hvor du også finner 2 fordamperhoder. Ta ut et fordamperhode og drypp 2-3 dråper e-væske i det. Dette er for å fukte bomullen, slik at den ikke skal svi seg da det vil smake brent.

2. Ta ut sigaretten. Trykk ned ringen på toppen og skru den av, og skru så fordamperhodet inn i toppen.

3. Fyll e-væske i glasset. Fyll slik at nivået er midt mellom topp og bunn i glassruten. Unngå å fylle mer enn dette, da det vil renne over når e-sigaretten monteres.

4. Skru toppen med fordamperhodet tilbake på e-sigaretten. Trykk ned ringen mens du skrur for å være sikker på at den blir skrudd godt til.

5. Vent i 10 minutter før du tar den i bruk når fordamperhodet er nytt, for å la bomullen trekke til seg e-væske.

6. Slå på sigaretten ved å klikke 5 ganger på knappen i løpet av 2 sekunder. Hold så knappen nede mens du inhalerer for å bruke sigaretten.

 

Man kan justere luftinntaket ved å vri på ringen på toppen. Det er størst luftinntak når de små symbolene står ovenfor hverandre, og det blir gradvis mindre jo lenger man vrir det til siden.

 

Når man slipper knappen under bruk, eller når man kobler batteriet til lader, vil lyset indikere hvor mye batteri som er igjen på e-sigaretten. Lyser det fast eller blinker sakte er det mye strøm igjen. Raskere blinking betyr mindre strøm.

 

Under lading lyser det rødt. 5 sekunder etter batteriet er fulladet slukkes lyset.

 

Vi gjør oppmerksom på at fordamperhoder er forbruksvare på Joyeteh eGo AIO, og dette må byttes etter en tids bruk.

 

For å endre farge på lyset: Slå batteriet av ved å klikke 5 ganger på knappen i løpet av 2 sekunder. Hold så knappen nede til lyset slår seg på. Klikk på knappen for å velge mellom rød, gul, grønn, blå, indigo, hvit eller lilla, eller uten lys.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke