Elektroniske-sigaretter.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Joyetech Exceed bruksanvisning

Bruksanvisning for Joyetech Exceed:

 

1. Åpne boksen. Ta ut sigaretten og esken hvor ladekabel og reservedeler ligger. Fordamperhode på 1,2 ohm som skal simulere følelsen av en vanlig sigarett er installert. Ønsker du mindre luftmotstand og mer damp, skru løs fordamperen fra batteriet og skru bunnen av selve fordamperen. Skru av fordamperhodet som er installert, og sett inn det gullfargede fordamperhodet på 0,5 ohm, som er beregnet for direkte lungeinhalering. Skru fordamperen sammen igjen. Se til at pakningene ligger som de skal før den monteres. Skru fordamperen tilbake på batteriet.

2. Skru av toppen av fordamperen. Toppen er delen med munnstykke. Fyll e-væske i hullene på siden. Fyll gjerne til toppen av fordamperhodet. Hvis fordamperhodet er nytt, la den stå og trekke e-væske i 15 minutter før du tar e-sigaretten i bruk, for å unngå å brenne bomullen i fordamperhodet.

3. Klikk 5 ganger raskt (på under 2 sekunder) på knappen. Lyset på toppen av batteriet vil blinke 3 ganger for å indikere at det er slått på. Man kan også slå batteriet av med 5 klikk.

4. Justér luftinntaket ved å vri på ringen nederst på fordamperen. Med fordamperhodet på 1,2 ohm anbefales å justere ringen nederst på fordamperen til ett til to hull vises. Med det gullfargede fordamperhodet på 0,5 ohm anbefales det å vri ringen til man har åpning hele veien. Hva man foretrekker er en smakssak, så det er godt mulig du finner en annen innstilling som passer bedre for deg.

5. Hold knappen inne og inhalér.

 

Joyetech Exceed har en funksjon som gjør det mulig å sette den i "direct output"-modus, som gjør at den leverer høyere effekt jo mer oppladet batteriet er, kontra vanlig modus hvor batteriet leverer like høy effekt uavhengig av batteriets tilstand. For å endre dette holder man knappen inne mens batteriet er slått av. Oransje lys betyr vanlig modus, mens hvitt lys indikerer "direct output". Vi tror de fleste vil være fornøyde med vanlig modus i oransje lys.

 

Under lading lyser batteriet rødt. Når det er ferdig oppladet, slukker lyset.

 

Når man slipper knappen etter bruk, eller når man kobler batteriet til lader, vil lyset blink raskere jo mindre strøm man har på batteriet. Er batteriet mer enn 60% ladet vil det lyse fast uten å blinke.

 

Vi gjør oppmerksom på at fordamperhoder må skiftes med jevne mellomrom ved normal bruk. Disse selges løse i nettbutikken.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke