Elektroniske-sigaretter.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kangertech E-smart bruksanvisning

-Lading: Batteriene kommer med noe strøm, men det anbefales å lade batteriene før bruk. Skru fordamperen av batteriet, og skru batteriet inn i den medfølgende laderen. Stikk laderen i USB-veggadapteren som følger med eller hvilken som helst annen USB-port. Ladetiden vil være kortere ved tilkobling i stikkontakt enn i USB-porten på en PC. Lyset på laderen vil være grønt når batteriet ikke er tilkoblet, mens det vil skifte til rødt under lading. Når lyset på laderen igjen blir grønt er batteriet ferdig ladet.

-Fylling av e-væske: Skru fordamperen av batteriet. Skru av bunnen av fordamperen, og fyll e-væske langs åpningen nærmest kanten. Unngå væske i røret i midten. Se til at fordamperhodet er skrudd fast i bunnen og skru bunnen tilbake på fordamperen. Skru fordamperen tilbake på batteriet.

-Noen batterier er slått på når de kommer fra fabrikken. Knappen vil da lyse når man trykker på den. Hvis knappen ikke lyser; slå på batteriet ved å klikke 5 ganger raskt på knappen. Knappen vil blinke for å indikere at den er slått på. Batteriet kan også slås av med 5 raske klikk.

-Pass på å gi vekene i fordamperhodet noen minutter til å trekke til seg e-væske. Dette er for å unngå at det smaker brent.

-Hold knappen nede mens du inhalerer. Holdes knappen inne i 10 sekunder vil batteriet slå seg av. 10 blink betyr at den må lades.

Vi gjør oppmerksom på at fordamperhoder er forbruksvare som skal byttes med jevne mellomrom. Disse selges løse i vår nettbutikk.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke