Elektroniske-sigaretter.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kanger Evod bruksanvisning

Lading: Batteriet bør lades før bruk. Skru av fordamperen og skru batteriet på den medfølgende laderen og koble til PC eller hvilken som helst annen tilkobling med USB. Knappen på batteriet vil blinke 3 ganger ved tilkobling og lampen på laderen vil lyse rødt. Batteriet er ferdig ladet når lampen skifter til grønt. Full lading tar ca 2-3 timer.

Fylling av e-væske: Skru av bunnen av fordamperen. Hold fordamperen (glassdelen) opp ned og fyll e-væske langs kanten på undersiden av fordamperen. Unngå væske i midten da det vil renne rett gjennom og ut munnstykket. Sørg for at fordamperhodet sitter godt og skru på bunnen.

Bruk av e-sigaretten: Slå på batteriet ved å klikke 5 ganger raskt på knappen og knappen blinker for å indikere at det er på. Man kan slå av batteriet på samme måte. 

Hold knappen nede og inhaler. Holdes knappen inne for lenge vil batteriet slå seg av. 10 blink betyr at den må lades.

Fordamperhoder er slitedel og må byttes med jevne mellomrom. Det følger med 5 stykker i pakken, og disse selges også løse i nettbutikken.

Tips: Når du har byttet fordamperhode eller fylt fordamperen første gang, vent i 15 minutter med å bruke den for å la vekene trekke til seg væske før du bruker den. Dette vil redusere risikoen for at det smaker brent.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke