Elektroniske-sigaretter.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kanger Subvod bruksanvisning

-Batteriet kommer med noe strøm, men det anbefales å lade det før bruk. Koble en mikro USB-kabel til porten på undersiden av batteriet og stikk kabelen inn i en hvilken som helst USB-port. To lys på undersiden indikerer om batteriet lader. Rødt lys betyr at lading pågår. Når den grønne lampen lyser er batteriet ferdig ladet. Full lading tar ca 3 timer.

-Sjekk at fordamperhodet sitter godt. For å komme til fordamperhodet skrur man av bunnen av fordamperen.

-Fukt bomullen i nytt fordamperhode med litt e-væske. Man kan fylle fordamperen fra bunnen eller toppen. Skru av toppen eller bunnen for å fylle. Fyller man fra bunnen; vær obs på at man ikke fyller over røret i midten, da det vil renne igjennom. Vent i 10 minutter fra man fyller den til man tar den i bruk når fordamperhodet er nytt.

-Skru fordamperen på batteriet.

-Klikk 5 ganger raskt på knappen på batteriet for å slå det på. Knappen vil blinke 3 ganger for å indikere at det er aktivert. Man kan også slå av batteriet på samme måte.                                          

-Hold knappen nede og inhaler.

Vi gjør oppmerksom på at fordamperhoder er forbruksvare på Kangertech Subvod. Vi har disse tilgjengelig i 0,5 ohm og 1,2 ohm. 0,5 ohm lager mer damp enn 1,2 ohm.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke