Elektroniske-sigaretter.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om mods

Mods kan være veldig enkle apparater, men markedet har etterhvert presset frem veldig mange små apparater med mye kraft, etterhvert med meget sortifikert finish i pakker på under 100 gram.

Mod står kort og godt for modifikasjon. En mod er med andre ord et modifisert batteri, ofte med andre kvaliteter enn de tradisjonelle batteriene, som variabel watt, vw, men kjennetegnes først og fremst på utseendet..

Selv om de fleste mods er avanserte betyr ikke dette at de nødvendigvis er vanskelige å bruke, og mange erfarne dampere har gjerne en eller flere mods i sitt arsenal av utstyr, som stort sett ser ut til å være favorittene, selv om noen først og fremst foretrekker å bruke disse hjemme.               

Hvis du kjøper subohm-fordampere, tenk på at ikke alle mods kan fullt ut utnytte kapasiteten som finnes i alle de forskjellige variantene av fordamperhoder, og man må også ta hensyn til at ikke alle mods tåler å bruke fordampere med så lav motstand som etterhvert har blitt veldig populært. Dette vil stå spesifisert i produktbeskrivelsen på alle mods. Vi ser likevel at trenden innen mods gjør at de aller fleste nyere modeller tåler så lav motstand som fordamperhoder lages i.

Mods har som regel innebygde batterier som strømforsyning, eller batterier må settes inn.
 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke