Voopoo Vmate E Cap

Voopoo
Fra 89,00 kr
I varebeholdningen
SKU
1001018

VooPoo Vmate E Cap er en dryppspissbeskyttelse/munnstykkedeksel for ditt Voopoo VMate E Pod Kit

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Hvis du eier et VooPoo Vmate E Pod Kit, vil du sikre at din vapingopplevelse alltid er ren, hygienisk og smakfull. Med Vmate E Cap trenger du ikke å bekymre deg for at støv og skitt kommer inn i dryppspissen og ødelegger smaksopplevelsen. I tillegg forlenger du levetiden til enheten din ved å beskytte den mot unødvendig skade.

Det er det perfekte drypptuppdekselet og munnstykkedekselet for din vape-enhet. Då sette på og ta av Vmate E Cap er en enkel prosess. Den er utrolig brukervennlig og kan raskt monteres på dryppspissen når du ikke bruker dampen. Dette sikrer at du alltid har en ren og smakfull vape-opplevelse.

Vmate E Cap er laget av høykvalitetsmateriale og er designet for å være slitesterk og holdbar. Den tåler daglig bruk og fortsetter å beskytte vape-enhetens dryppspiss i lang tid.

Så for å sikre at VooPoo Vmate E Pod-settet forblir i topp stand, invester i Vmate E Cap i dag og nyt en problemfri damp-opplevelse hver gang.

Bestill din Vmate E Cap nå og gi Vmate E Pod Kit den omsorgen og beskyttelsen den fortjener. Forbedre vapingopplevelsen din med en renere, smakfullere og mer holdbar enhet.

Mer informasjon
Merker Voopoo
Write Your Own Review
Du anmelder:Voopoo Vmate E Cap