Batterier for din e-sigarett

18650 batterier er det mest vanlige batteriene til e-sigarett. Batterier er en kritisk komponent i e-sigaretter og vapes. De gir nødvendig kraft til enheten, slik at coilen kan varmes opp og omdanne e-juice til damp.

En av de mest populære og pålitelige batteritypene for e-sigaretter er 18650-batterier. Navnet "18650" refererer til batteriets dimensjoner, som er 18mm i diameter og 65mm i lengde. Dette oppladbare litium-ion-batteriet tilbyr en balanse mellom kapasitet og ytelse, noe som gjør det til et ypperlig valg for mange vaping-enheter.

I tillegg til 18650, er det andre batterityper som 20700, 21700 og 26650 som også blir brukt i e-sigaretter. Disse tallene refererer også til batteriets fysiske dimensjoner. Valget mellom disse avhenger ofte av enhetens design og brukerens preferanse for batterilevetid versus størrelse på enheten.

Sikkerhet er avgjørende når det gjelder batterier. Det er viktig å bruke riktig type batteri for enheten, å lade dem med en egnet lader, og å unngå at de blir utsatt for ekstreme temperaturer eller fysisk skade. Overdreven utladning eller bruk av skadede batterier kan føre til farlige situasjoner.

Når man velger batterier for sin vape-enhet, anbefales det å kjøpe fra kjente merker og pålitelige forhandlere for å sikre kvalitet og sikkerhet.

26 Produkter

Set Descending Direction
per page