Tanker

Tanker for e-sigaretter, ofte bare kalt "tanker", er komponenten i en elsigarett som lagrer e-juice og inneholder coilen som varmes opp for å produsere damp.

En typisk tank består av flere deler: et munnstykke (drip tip), en beholder for å holde e-juice, coiler, og ofte justerbare luftstrømskontroller. Tanker kommer i ulike størrelser og design, med noen som kan holde mer e-juice enn andre.

Det er to hovedtyper av tanker: Mouth-To-Lung (MTL) og Direct-To-Lung (DTL). MTL-tanker etterligner følelsen av å trekke røyk inn i munnen først, lignende til en tradisjonell sigarett, mens DTL-tanker gir en direkte inhalasjon til lungene, produserende større mengder damp.

Tanker er gjenfyllbare, noe som betyr at brukeren kan fylle på med sin foretrukne e-juice når den går tom. Med tiden vil fordamperhode i tanken trenge å byttes ut ettersom den kan samle opp rester fra e-juice, noe som kan påvirke smak og ytelse.

Ved valg av en tank er det viktig for brukere å vurdere kapasitet, kompatibilitet med deres enhet, og den type vaping-opplevelse de ønsker. Regelmessig vedlikehold, som rengjøring og bytte av coiler, vil sikre en optimal vaping-opplevelse. Hos oss finner du billige tanker som gjør at du får billige e-sigaretter.

47 Produkter

Set Descending Direction
per page