Om oss

Nettbutikken,Elektroniske-sigaretter.no åpnet i 2013 som et enkeltmannsforetak. Det ble i 2018 gjort om til et AS, og har siden oppstart i 2013 forsynt det norske markedet med e-sigaretter, e-juice og annet tilbehør til elektroniske sigaretter. Hos oss finner du både eldre og nyere produkter, en billigkrok, og et av Norges største utvalg av hardware. Selskapet ble i mars 2021 kjøpt opp av Norse Vape AS som er Norges ledende aktør innen salg av elektroniske sigaretter. Norse vape AS eier og drifter NorDamp butikkene og nettbutikk. Vi har nå, sammen med NorDamp, en egen grossist side hvor andre forhandlere av e-sigaretter kan handle direkte av oss for videresalg. Vi holder til i Svinesundsparken 1, 1788 Halden, der vi har butikk og lagerlokale på 500+ kvm.

Vår visjon er at bruk av vanlige sigaretter og tobakk skal være kraftig redusert innen få år; på røykerens egne initiativ og premisser - og vil gjøre alt vi kan for å bidra til dette gjennom å gjøre det så enkelt som mulig å kutte ut røyken.

Elektroniske-sigaretter.no ønsker generelt å fremme sunnhet og velvære ved å tilby gode løsninger og gjøre disse så tilgjengelige og enkle som mulig for den som røyker.

Vi jobber hardt for å tilby rimelige muligheter enten du har lyst til å slutte å røyke eller bare ønsker et alternativ der vanlige sigaretter og tobakk ikke er aktuelt, og vi håper også å overbevise publikum om at det første også er det beste, for vi ser egentlig ingen grunn til at man skal fortsette med noe så skadelig når man kan unngå alle ubehageligheter ved å gi det opp.           

Vi er en norsk nettbutikk som spesialiserer oss på å tilby e-sigaretter til det norske og skandinaviske markedet og vi sikter oss inn på å være best og billigst på elektroniske sigaretter og tilbehør i Norge.

 

Kontakt oss gjerne på e-post eller telefon 46120000