Coiler / Fordamperhoder

Coiler eller coils ofte referert til som fordamperhoder eller vape-coiler, er en essensiell komponent i e-sigaretter og vapes. De fungerer som oppvarmingselementet som transformerer e-juice til den inhalerbare aerosolen som vape-brukere er kjent med.

En coil består vanligvis av en spiralkonfigurasjon av metalltråd som er omgitt av bomull, silikon eller annet viklingsmateriale. Når strøm tilføres fra batteriet, blir coilen varm, varmer opp e-juicen som er i kontakt med coilen, og produserer dermed damp.

Det finnes ulike typer frodamperhoder, designet for forskjellige dampere. Noen coiler er designet for å produsere store mengder damp, kjent som "sub-ohm coiling", mens andre gir en tettere, mer sigarettlignende trekning.

Levetiden til en coil kan variere avhengig av bruken, kvaliteten på e-juicen, og selve coilens design. Når en coil blir gammel eller brent, vil brukeren ofte merke en endring i smak eller redusert dampproduksjon. Da er det på tide å erstatte coilen.

Det er viktig for vape-brukere å forstå hvordan coiler fungerer, da det påvirker kvaliteten på vaping-opplevelsen. Å bytte coiler regelmessig og holde dem rene vil sikre en optimal og smakfull vape-opplevelse. Og hos oss får du billig fordamperhoder/coiler som passer til din e-sigarett.

Produkter 1-48 av 193

Set Descending Direction
Page
per page