Aspire Tigon Kit 1800mAh 2ml

• MTL og DL
• Smart coil system
• 2600mAh

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Aspire Tigon kit - 1800mAh - 2ml

Aspirejobber hardt for å kunne tilby det beste utsyret tilgjengelig på markedet, og de har virkelig levert igjen.Aspire Tigon er kanskje fremfor alt en allsidig e-sigarett som vil passe godt for de aller fleste, uansett hvordan du vil ha det. Vi tror likevel den først og fremst vil være mest tillokkende for de som i utgangspunktet er ute etter følelsen man får av å røyke en vanlig sigarett (munn til lunge-inhalering). Er du derimot ute ettersåkaltedirekte lungetrekkegner Aspire Tigon seg også ypperlig for deacute;t, selv om den dog ikke produserer de største skyene. Inkludert i settet er etfordamperhode(coil) for hvert av disse to aspektene, og for å virkelig skille mellom disse får du også med et langt og behagelig munnstykke som skal brukes for munn til lunge-inhalering, i tillegg til det som står på som er designet for lungetrekk. Justeacute;r luftinntaket slik du vil ha det, for å tilpasse den til dine preferanser. Tigon får også generelt skryt for veldig god smak. Er du ute etter en kompakt e-sigarett som er passelig for vesken eller lommen er dette en de aller beste på markedet akkurat nå.


Egenskaper Aspire Tigon kit:
Størrelse: 123x 23mm
Vekt: 143 g
Materialer: Rustfritt stål og glass. Munnstykke i plast
Gjenger: Fjærbelastet 510 i rustfritt stål
Batteri: 1800mAh (innebygget)
Kapasitet: 2ml
Munnstykke: 510
Spenning: 3,3-4,2 volt
Sikkerhet: 10 sekundercutoff, beskyttelse mot kotslutning, for lav spenning, overlading, overoppheting
Toppfylling
Ladee: MikroUSB, opptil 2 A
Justeacute;rbart luftinntak

 


Inkludert i pakken:
Aspire Tigon fordamper 2ml
Aspire Tigon mod 1800mAh
Aspire Tigon coil 0,4 ohm(installert)
Aspire Tigon coil 1,2 ohm
Ekstraglass
MikroUSB ladekabel
Ekstra pakningssett

 

Aspire Tigon føles og er solid bygget, og man merker kvaliteten bare ved å holde i den. E-sigaretten endrer fullstendig karakter ut fra hvilket fordamperhode man bruker.Aspire Tigon coil på 0,4 ohmkommer ferdig installert, og denne er laget for å trekke dampen rett ned i lungene.Fordamperhodet på 1,2 ohmer designet for et tettere trekk, med mindre luft, for å inhalere i munnen før man trekker det ned i lungenesom med vanlig røyk. Det er denne følelsen de fleste er ute etter når de skal prøve å slutte med tobakk, og vi anbefaler derfor i mange tilfeller å bytte ut fordamperhodet som er installert med det som følger med ekstra i pakken. Fordamperhodet er enkelt å bytte - skru av bunnen av fordamperen, dra ut fordamperhodet og sett inn det nye. Helt nytt på Aspire Tigon er en funksjon som gjør at inngangen til tanken lukker seg når man drar ut fordamperhodet, så man slipper søl, som det ofte blir når man skal bytte coil på andre e-sigaretter.

Fordamperen på Aspire Tigon er enkel å fylle, og kommer med en helt ny barnesikring:Løft opp ringen øverst, og skyv lokket bakover fra dråpen. Tanken har en kapasitet på 2ml, som for de fleste vil holde til en dags bruk, spesielt hvis man bruker fordamperhodet på 1,2 ohm. Tigon byr på gode muligheter for å tilpasse luftinntaket, som på sin side vil påvirke trekket. Man har eacute;n seksjon der man kan sette den helt åpen, og en annen seksjon der man kan velge å ha det åpent for mellom ett og opptil fem små hull. Hvordan denne bør stå er avhengig av hvilken coil du bruker, men også mest av alt hva du selv foretrekker. Munnstykket (drip tip) er utskiftbart, og du kan sette på alle vanligemunnstykkermed 510-plugg.

Trykk på knappen, og fargen på lyset vil indikere hvor ladet batteriet er når man klikker på den. Rosa betyr over 3,8 volt, blått viser 3,5-3,8 volt, mens rødt lys indikerer at det er under 3,5 volt og bør lades. Batteriet kan lades med opptil 2A strøm, så man vil få utbytte av en kraftigere tilkobling. Sikkerhet står i høysetet, og Aspire Tigon vil derfor slå seg av hvis knappen holdes inne i 10 sekunder. I tillegg er det inneygget beskyttelse mot kortslutning, for lav spenning på batteriet, overlading og overoppheting.

En liten svakhet som bør nevnes er at det kan oppstå surkling med en helt ny coil, da først og fremst på versjonen på 1,2 ohm. årsaken er at det samler seg e-væske i midten. Dette vil forsvinne og gå over etter kort tids bruk.

Aspire Tigon har absolutt potensiale til åkunne kalles den nye kongen av mtl-e-sigaretter, ihvertfall i dette formatet. Er du ute etter direkte lunge-trekk egner den seg også godt for deacute;t, selv omcloudchaserenok vil få bedre utbytte av en enda kraftigere maskin. Denne får særlig skryt for god smak. Hvis du ikke helt hva du vil ha eller trenger er det veldig sannsynlig at du vil bli mer enn godt fornøyd med Aspire Tigon e-sigarett.

Fordamperhodet er slitedel som må byttes etter en tids bruk. Følgende varianter er kompatible:

Aspire Tigon 0,4 ohm coil- For 23-28 watt, designet for direkte lunge-trekk

Aspire Tigon 1,2 ohm coil- For 10-12 watt, designet for munn til lunge-trekk

Etter bytte av fordamperhode, vent i 10 minutter før du tar e-sigaretten i bruk for å unngå å brenne vekene.

Ta vare på omslaget til esken, eller skriv ned batchnummer og sikkerhetskode som er krevet ved garantisaker. 3 måneder garanti.

Mer informasjon
Merker Aspire
Write Your Own Review
Du anmelder:Aspire Tigon Kit 1800mAh 2ml