Charlies Chalk Dust Strawberry Cheesecake 100ml E-juice

Charlies Chalk Dust
279,00 kr
147 produkt/er på lager
SKU
1001501
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Pacha Mama Strawberry Cheesecake 120ml vape juice lar deg nyte søte jordbær som tilfeldigvis er på toppen av en veldig kremet cheesecake som også tilfeldigvis er pakket inn i en søt crumble skorpe! Pacha Mama e-væsker er høyere VG. Den inneholder 70 % vegetabilsk glyserin, som gir høyere dampproduksjon og gir en jevnere damp. Som sådan er Pacha Mama 120 ml e-væske ideell for skyjaging og direkte lunge-damping. Strawberry Cheesecake vape juice presenteres i en 120 ml shortfill Chubby Gorilla flaske med 100 ml e juice. Det er akkurat nok plass til å få plass til to 10 ml nikotinsprøyter hvis du trenger det, noe som gjør det til totalt 120 ml e-væskevolum med 3 mg nikotinstyrke.

Charlies Chalk Dust Strawberry Cheesecake - Spesifikasjoner:

VG/PG: 70% VG / 30% PG

Volum: 120ml, fylt til 100ml og plass for 20ml ekstra basevæske eller nicshot.

Smak: Cheesecake, Jordbær, Smuldre

Pacha Mama Desserts

Charlie's Chalk Dust introduserer Pacha Mama og deres nye utvalg av varme og deilige desserter for å fylle appetitten: Pacha Mama Desserts. Ved å bruke sin ekspertise på dessertsiden av vaping, er denne serien et must for elskere av rike og søte smaker.

Mer informasjon
Merker Charlies Chalk Dust
Størrelse 100ml
Write Your Own Review
Du anmelder:Charlies Chalk Dust Strawberry Cheesecake 100ml E-juice