NORSE City - Cola Ice 10ml E-juice

Norse
39,00 kr
529 produkt/er på lager
SKU
1000714

- 10ml E-juice

- Smak av cola

- 60VG/40PG

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

NORSE City - Cola Ice 10ml e-juice har fanget den autentiske kullsyren til en forfriskende cola og kombinert den med et friskt iskaldt preg. Opplev den fortryllende følelsen av kullsyre som danser på tungen, og gir deg en uimotståelig nytelse med hvert drag.

Cola Ice kommer i en praktisk 10ml flaske som er lett å ha med seg. Den dråpeformede pipetten gjør det enkelt å fylle på e-sigaretten uten å søle. I tillegg er flaskedesignet vårt optimalisert for å beskytte e-juicen mot luft, noe som sikrer maksimal holdbarhet.

Den første ideen bak NORSE Premium E-liquid kom av ønske om å fremme det som beskriver Norge. Fra mektige fjell til dype fjorder, eventyrlige skoger og yrende storbyliv. Dette ble videreutviklet til noen fantastiske smaker som du kan kjenne igjen på både design og på smaksopplevelse. Smakene er basert på de mest populære variantene innen e-juice. Med denne serien mener vi at vi har funnet mange smaker som representerer oss i Norge, med alt det vi har å by på. Vår e-juice-serie vil være en sikker vinner i kampen mot å stumpe røyken for godt.

BECAUSE WE CARE!

NORSE Premium E-liquid er produsert i England i ISO14001 og ISO9001 sertifisert fabrikk, mens smakene blir utviklet i Norge. En større testgruppe har gjort endringer for å spisse disse smakene mot forskjellige e-sigaretter. Med riktig mengde og tyngde i smakene er vi sikre på at du vil finne en favoritt til damperen din. NORSE har blitt et av de mestselgende e-juice merkene i Norge.

Norseeliquid.com

Mer informasjon
Merker Norse
Størrelse 10ml
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE City - Cola Ice 10ml E-juice