NORSE Fjord - Raspberry Blueberry 10ml E-juice

Norse
39,00 kr
513 produkt/er på lager
SKU
1000717

- 10ml E-juice

- Bringebær og Blåbær

- 60VG/40PG

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

NORSE Fjord Raspberry Blueberry 10ml e-juice leverer en genuin smak av nordiske bær som tar deg med til fjell og skog med hver puff. De naturlige smakene av bringebær og blåbær er nøye balansert for å gi en utrolig hyggelig og autentisk smaksopplevelse.

Vi forstår at hver enkelts behov er unike, derfor er NORSE Fjord - Bringebærblåbær E-juice nikotinfri, slik at du kan tilpasse din damp-opplevelse og nikotinstyrke etter din smak.

Den første ideen bak NORSE Premium E-liquid kom av ønske om å fremme det som beskriver Norge. Fra mektige fjell til dype fjorder, eventyrlige skoger og yrende storbyliv. Dette ble videreutviklet til noen fantastiske smaker som du kan kjenne igjen på både design og på smaksopplevelse. Smakene er basert på de mest populære variantene innen e-juice. Med denne serien mener vi at vi har funnet mange smaker som representerer oss i Norge, med alt det vi har å by på. Vår e-juice-serie vil være en sikker vinner i kampen mot å stumpe røyken for godt.

BECAUSE WE CARE!

NORSE Premium E-liquid er produsert i England i ISO14001 og ISO9001 sertifisert fabrikk, mens smakene blir utviklet i Norge. En større testgruppe har gjort endringer for å spisse disse smakene mot forskjellige e-sigaretter. Med riktig mengde og tyngde i smakene er vi sikre på at du vil finne en favoritt til damperen din. NORSE har blitt et av de mestselgende e-juice merkene i Norge.

Norseeliquid.com

Mer informasjon
Merker Norse
Størrelse 10ml
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE Fjord - Raspberry Blueberry 10ml E-juice